Topic: Par ciematu

Sveicināti ciemata iedzīvotāji! Nesen esmu iegādājies īpašumu ciematā. Lasu forumu un saprotu, ka ir daudz ideju un ierosinājumu kā uzlabot dzīvi ciematā, bet nekur nav ziņas par rezultātiem! Esmu ieinteresēts un gatavs iesaistīties ciemata attīstībā! Cik saprotu, ka ir biedrība, bet nav saprotams ar ko tā nodarbojas, vai ir kāds, kurš pārstāv ciematu ar ko varētu parunāt un saprast par ciematā notiekošo, kad notiek sapulces, kas notiek ar ar ceļiem utt???

Re: Par ciematu

Laipni lugts.
Biedriba pamata ir udens apgades nodrosinasanai tam majam kuras uzcela sakotnejais attistitajs.
Kontakti skiet te kaut kur lapa bija. Buvvalde lika ar to ari projektu saskanot.
Par rezultatiem ka jau visur - kur vairak par 3 cilvekiem tur lemumu pienemt nevar smile.
Pavasari riko kopigu talkosanu un vasaras sakuma dienu (ceru ka klus par tradiciju).
Paskatues facebook - ir grupa Lubaušu ciems.

Ja vajadzes buvdarbiem - PARDODU CELTNIECIBAS VAGONINU smile. Atrodas jau Lubausos. Ja kas - zvani - 26567782 (Arturs)

Tad es pareizi saprotu, ka, lai risināt jautājumus, kas neattiecas uz ūdeni pāris mājām, vajadzētu dibināt jaunu biedrību???

Jautājums arī pārējiem ciemata iedzīvotājiem, vai esat gatavi stāties biedrībā un kopā darboties???

feriss666 wrote:

Tad es pareizi saprotu, ka, lai risināt jautājumus, kas neattiecas uz ūdeni pāris mājām, vajadzētu dibināt jaunu biedrību???

Ka Tu iedomajies? Nodibinat jaunu biedribu, uztaisit jaunu suknu maju un savilkt jaunus tiklus? big_smile
Takš katrs uztaisa sev urbumu un dzivo netkarigi un miers. Izurb cik dzili velies un saliec kadus filtrus velies - vismaz lidz tam bridim kamer pasvaldiba sola izbuvet centralizeto udeni un kanalizaciju no Jaunolaines.