Topic: Facebook grupa

Sveicināti, kaimiņi!

Ņemot vērā, ka tuvākajā laikā ir risināmi dažādi jautājumi saistībā ar mūsu ciemu, kā arī, lai veicinātu kaimiņu sapazīšanos, sadraudzēšanos, sadarbošanos u.tml., izveidoju slepenu grupu "Lubauši" sociālajā tīklā Facebook. Tā kā grupa ir slepena (lai "svešie" nezina, kāds cilvēku kopums te dzīvo smile ) un to nevar atrast caur Facebook meklētāju, tad jaunu grupas biedru pievienošanu var veikt esošie biedri, tostarp es. Līdz ar to, visi, kuri vēlas pievienoties Facebook grupai, lūdzu atsūtiet man uz manu e-pasta adresi (laura.konrade(at)gmail.com) precīzu vārdu un uzvārdu vai epasta adresi, ar kuru veikta reģistrācija Facebook, un es pievienošu grupai. Facebook ir arī cita slēgtā grupa "Lubauši", kuru var atrast caur meklētāju, bet tā nav šī, par kuru informēju.

Paldies par uzmanību un uz tikšanos tīklā! smile

Laura

Re: Facebook grupa

a kāpēc slepena? smile

LDPR wrote:

a kāpēc slepena? smile

Tāpēc, ka saistīta ar dzīvesvietu. smile

Ok, vairs nav slepena, jo tādējādi atsaucība ir 0. big_smile Varat atrast Facebook meklētājā ar nosaukumu "Lubaušu ciems".

Laura wrote:

Ok, vairs nav slepena, jo tādējādi atsaucība ir 0. big_smile Varat atrast Facebook meklētājā ar nosaukumu "Lubaušu ciems".

smile

😠

Teri wrote:

😠

Par ko dusma?

Pievienojos.

Kā lai atrod šo lapu ?

friidomfaiters wrote:

Kā lai atrod šo lapu ?

Facebook meklēšanas logā ierakstiet "Lubaušu ciems" - tā atradīsiet.

Laura wrote:
friidomfaiters wrote:

Kā lai atrod šo lapu ?

Facebook meklēšanas logā ierakstiet "Lubaušu ciems" - tā atradīsiet.

Paldies.

tur apstiprina ?

agateferte wrote:

tur apstiprina ?

Jā.

https://www.facebook.com/groups/1744750 … 5/?fref=ts

šeit saite, lai vairs nerstos jautājumi kā atrast lapu.  smile